De Vries Hengelo

Vacatures

Vacature Heftruckchauffeur (Fulltime) Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je altijd al een heftruck van de zaak willen hebben? Dan is dit je kans bij Steen- en Tegelhandel De Vries in Hengelo.

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een heftruckchauffeur (fulltime).

Steen- en Tegelhandel de Vries in Hengelo is niet alleen een leverancier in tuinmaterialen zoals sierbestrating, tuintegels, tuinhout en buitenverlichting, maar ook in vloer- en wandtegels voor binnenshuis! Dagelijks adviseren wij vele klanten die hun tuin en/of huis een metamorfose willen geven.  De Vries in Hengelo is onderdeel van de Buiter Beton Groep.

Als heftruckchauffeur ben je dagelijks medeverantwoordelijk voor het logistieke proces. Je zorgt dat chauffeurs op tijd kunnen vertrekken, je helpt de klanten met inladen en zorgt dat het terrein er altijd spik en span bij ligt. Daarnaast ben jij ook het gezicht naar de klant en direct het visitekaartje van De Vries Hengelo.

Wij vragen:

- Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
- Je bent een opgewekte teamspeler;
- Je hebt een flexibele houding en dus geen 8 tot 5 mentaliteit;
- Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel voor materieel en veiligheid
- Je bent bereid om op zaterdagen te werken

Wij bieden je een marktconform salaris binnen een gezellig bedrijf waar sfeer, behulpzaamheid, vertrouwen en eenheid onze kernwaarden zijn!

Lijkt het jou leuk en uitdagend om te werken bij De Vries Hengelo en onderdeel te zijn van de Buiter Beton Groep als heftruckchauffeur? Mail jouw motivatie en CV naar info@devrieshengelo.nl  ter attentie van Robert de Vries.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!