Over de vries

sinds 1981 al een begrip

Is uw huis toe aan een metamorfose?

Bent u op zoek naar kwaliteit en naar nieuwe trends voor uw tuin, badkamer of woonkamer? Dan bent u bij Steen- en Tegelhandel De Vries in Hengelo aan het juiste adres. Of het nu gaat om sierbestrating, plavuizen of badkamertegels, bij de Vries krijgt u altijd het juiste advies. 

Een klein, maar deskundig en ervaren team van enthousiaste medewerkers adviseert u bij het maken van belangrijke keuzes voor uw woning of tuin. Keuzes die u waarschijnlijk een paar keer in uw leven maakt. Voor ons is dat al ruim 30 jaar dagelijkse kost!  Met een advies van De Vries kunt u rekenen

op langdurig plezier van uw investering en, nog belangrijker.. dagelijks terugkerend woongenot!  

Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de verdere afhandeling. Wij organiseren dit graag voor u! Wij zijn flexibel en kunnen snel inspelen op uw wensen en omstandigheden. En nog belangrijker, wij doen dit graag en met veel plezier. Het is misschien dan ook niet voor niets dat De Vries sinds 1981 een begrip in Hengelo en omgeving is. 

Officieel dealer
Terras & Trends

Steen- en Tegelhandel De Vries is trotse partner en dealer van Terras & Trends.  Terras & Trends is hét merk voor tuininspiratie. Met dit merk proberen wij tuinliefhebbers vanuit het hele land te bereiken. Terras & Trends is een initiatief van Buiter Beton, het bedrijf waar wij onderdeel van zijn. Dankzij Terras & Trends zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de groene sector.