sierbestrating, wand- en vloertegels

inspiratie voor binnen en buiten

Sierstenen en rotsen

Maak uw tuin stoer en robuust met sierstenen en rotsen uit het Terras & Trends programma. Verschillende formaten en kleuren stenen zorgen voor balans in uw tuin. De keuze van de kleur hangt af van het type tuin, de overige kleuren van uw tuin en het type huis. Rotsen en stenen zijn standaard leverbaar in mini bigbags van 500 kg en grotere bags van 1500 kg. Uiteraard helpen wij u graag bij het bepalen van de juiste steen en de hoeveelheid. In ons assortiment vindt u stenen met basiskleuren grijs en antraciet zoals Ardenner grijs, Beach Pebbles en Alpen stenen. U kunt ook kiezen voor meer uitdaging met Vulkaanstenen rood en Norwegian Pink. 

Siergrind, split en brokjes

Naast het feit dat siergrind en split een sfeerverhogende werking heeft, is het ook functioneel. Wanneer u gebruikt maakt van gravelplaten met worteldoek, dan maakt onkruid minder kans om te groeien. De honingraat platen zorgen er bovendien voor dat het siergrind toegankelijk is voor fiets en rolstoel. U vindt bij ons een ruim aanbod aan siergrind, brokjes en split. Van mijnsplit rood tot aan Morane grind. Een trend die wij zien zijn schelpen die gebruikt worden als halfverharding. Het verschil tussen grind en split is, dat grind door de natuur z’n vorm heeft gekregen en dat split geforceerd in deze vorm is gemaakt.

Vulkaansteen

Verschillende kleuren en soorten

Rosso Verona

Sierlijke grindsteentjes

Norwegian Pink

Uitdagende kleuren

Morane Duitsland

Zowel praktisch als sfeervol

Contact

De Vries
Torenlaan 38, 7559 PJ Hengelo
T: 074-2776079
F: 074-2776905
E: info@devrieshengelo.nl

Openingstijden
Maandag 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 08.00 – 17.00 uur
Donderdag 08.00 – 20.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag 08.00 – 16.00 uur

Laat dit veld blanco

De gegevens die je via bovenstaand formulier achterlaat worden alleen gebruikt om op uw vraag en/of opmerking te antwoorden en worden verder niet opgeslagen.