leverancier van tuinmaterialen

Tuinassortiment

Tuintegels

Naast vloer- en wandtegels vindt u bij ons een breed aanbod aan betontegels, keramische tuintegels en natuursteen tegels. Iedere tuin vraagt andere materialen. De immens populaire GeoCeramica heeft bijvoorbeeld een keramische look, maar de voordelen van een betontegel. Gaat u voor meer trendy? Dan zijn wellicht print- en patroontegels iets voor uw tuin. Steeds meer tuinbezitters kiezen voor een “vrolijke” print of patroon. Een trend die zich in de loop der jaren vast en zeker zal doorzetten.

Naast tuintegels van vooraanstaande merken zoals MBI, Marlux, Redsun en Schellevis, hebben wij ook het totale assortiment van Terras & Trends private label lijn in het assortiment. Stuk voor stuk prachtige tegels, die scherp geprijsd zijn en doorgaans uit voorraad leverbaar zijn.

Sierbestrating

Sierbestrating is onder te verdelen in gebakken sierbestrating en betonklinkers. De betonklinkers zijn gemaakt van zand, cement en grind. Betonklinkers worden ook wel betonstraatstenen of straatklinkers genoemd. Gebakken klinkers zijn een luxere klinkersoort. Gebakken bestrating wordt o.a veel gebruikt bij landelijke tuinen. Wij adviseren u graag welke soort sierbestrating het beste bij uw tuin en woning past.

Terras & Trends

Allemagne Bruin Gevlamd

MBI Houtlook

GeoCeramica Timber

Marlux

Design Caliza

Schellevis

OudHollandse tegels

Siersteen en siergrind

Siersteen en siergrind heeft vele functionaliteiten en voordelen. In onze catalogus vindt u een ruim aanbod aan siergrind, brokjes en sierstenen (rotsen en brokken). Ook aan de Torenlaan 38 in Hengelo kunt u vele grindsoorten en in het echt bekijken. Hierdoor krijgt u een perfect beeld wat de kleur en afmetingen zijn van het siergrind. 

Bloembakken en potterie

Fleur uw tuin op met de bloembakken en potterie uit ons assortiment. Bij ons vindt u verschillende soorten bloembakken. De basic polyester bloembakken zijn leverbaar in wit en zwart. De sierlijke exclusieve potterie hebben een mooi uiterlijk. In de kleuren groen, roest en earth is er voor ieder wat wils. De potten zijn allemaal licht van gewicht en volledig weerbestendig. De modulaire gepoedercoate potten kunnen zelf op de gewenste hoogte gemaakt worden. 

Buitenverlichting

Zonder licht zien we de wereld waarin we leven niet. Licht is onmisbaar, binnen én buiten. Wilt u ook meer van uw tuin of terras genieten door middel van licht? In-Lite biedt u toonaangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op laagspanning, 12 volt. Ons systeem is absoluut veilig en geschikt om desgewenst zelf te installeren.

Muur en stapelelementen

Met hoogteverschillen in een tuin creëert u makkelijk en eenvoudig een optische dieptewerking. Zo lijkt de tuin niet alleen groter, de tuin krijgt daardoor ook een geheel eigen uitstraling. Wij bieden u daarvoor een breed en gevarieerd aanbod muur en stapelelementen. Van rond en rustiek tot strak en modern. En natuurlijk zijn onze elementen verkrijgbaar in vele trendy, mediterrane en traditionele kleurstellingen.

Terras & Trends
private label

Wij zijn Terras & Trends dealer. Naast het algehele assortiment dat wij presenteren op de Terras & Trends borden, leveren wij ook alle Terras & Trends private label producten. Scherp geprijsd en doorgaans uit voorraad leverbaar. Kortom; zeker de moeite waard om er naar te vragen!

Tuinhout

Naast ons ruime assortiment sierbestrating, bieden wij u ook een ruime keuze in Tuinhout en Composiet. Wij zijn meer dan sierbestrating alleen! Het grote assortiment aan tuinhout en composiet is een groot voordeel. Bij ons kunt u namelijk kiezen uit veel verschillende schuttingen zoals; schermen Hillhout, gaaspanelen Woodvision en schermen Woodvision.

Tuininrichting
& Overige

Hieronder vallen onder andere kunstgras, voegmiddelen, lijmen, terras stablisaties en andere materialen om de tuin helemaal af te maken. 

Kantopsluitingen

De Vries Hengelo heeft de beschikking over tal van verschillende kantopsluitingen verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Allereerst heb je de betonbiels, deze kantopsluiting staat vooral bekend vanwege het feit dat de betonbiels zeer gemakkelijk is toe te passen. Ook over de col-met kantopsluitingen die als voordeel met zich meebrengen dat het niet doorroest.