leverancier van tuinmaterialen

Tuinassortiment

Tuintegels

Naast vloer- en wandtegels vindt u bij ons een breed aanbod aan betontegels, keramische tuintegels en natuursteen tegels. Iedere tuin vraagt andere materialen. De immens populaire GeoCeramica heeft bijvoorbeeld een keramische look, maar de voordelen van een betontegel. Gaat u voor meer trendy? Dan zijn wellicht print- en patroontegels iets voor uw tuin. Steeds meer tuinbezitters kiezen voor een “vrolijke” print of patroon. Een trend die zich in de loop der jaren vast en zeker zal doorzetten.

Naast tuintegels van vooraanstaande merken zoals MBI, Marlux, Redsun en Schellevis, hebben wij ook het totale assortiment van Terras & Trends private label lijn in het assortiment. Stuk voor stuk prachtige tegels, die scherp geprijsd zijn en doorgaans uit voorraad leverbaar zijn.

Sierbestrating

Sierbestrating is onder te verdelen in gebakken sierbestrating en betonklinkers. De betonklinkers zijn gemaakt van zand, cement en grind. Betonklinkers worden ook wel betonstraatstenen of straatklinkers genoemd. Gebakken klinkers zijn een luxere klinkersoort. Gebakken bestrating wordt o.a veel gebruikt bij landelijke tuinen. Wij adviseren u graag welke soort sierbestrating het beste bij uw tuin en woning past.

Terras & Trends

Allemagne Bruin Gevlamd

MBI Houtlook

GeoCeramica Timber

Marlux

Design Caliza

Schellevis

OudHollandse tegels

Siersteen en siergrind

Siersteen en siergrind heeft vele functionaliteiten en voordelen. In onze catalogus vindt u een ruim aanbod aan siergrind, brokjes en sierstenen (rotsen en brokken). Ook aan de Torenlaan 38 in Hengelo kunt u vele grindsoorten en in het echt bekijken. Hierdoor krijgt u een perfect beeld wat de kleur en afmetingen zijn van het siergrind. 

Buitenverlichting

Zonder licht zien we de wereld waarin we leven niet. Licht is onmisbaar, binnen én buiten. Wilt u ook meer van uw tuin of terras genieten door middel van licht? In-Lite biedt u toonaangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op laagspanning, 12 volt. Ons systeem is absoluut veilig en geschikt om desgewenst zelf te installeren.

Tuinhout

Naast ons ruime assortiment sierbestrating, bieden wij u ook een ruime keuze in Tuinhout en Composiet. Wij zijn meer dan sierbestrating alleen! Het grote assortiment aan tuinhout en composiet is een groot voordeel. Bij ons kunt u namelijk kiezen uit veel verschillende schuttingen zoals; schermen Hillhout, gaaspanelen Woodvision en schermen Woodvision.