tuintegels voor iedere terras en tuin

tuintegels
Keramiek, beton & natuursteen

Keramische tuintegels

Kiezen voor keramische tuintegels is kiezen voor flair, klasse en een tuintegel die een leven lang meegaat. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De meestgebruikte diktes zijn 2 cm en de welbekende GeoCeramica en vrij nieuwe Duracer zijn 4 cm. Een keramiek laag bovenop een betonnen drager. Ook nieuw sinds het tuinseizoen 2019 zijn de keramische tuintegels met een dikte van 3 cm. 

Een trend die zich een aantal jaar geleden heeft ingezet en zich verder voortzet zijn de patroon- en printtegels. Keramische tegels krijgen een steeds meer moderne look door de patronen. Naast de basiskleuren antraciet, grijs en beige volgen de keramische tegels met houtlook zich snel op. 

Betontegels

Voor ieder wat wils! Zoekt u een betontegel die onderhoudsvriendelijk is, betaalbaar is en een blijvend, mooi uiterlijk heeft? Bij ons aan de Torenlaan 38 bieden wij een breed assortiment aan betontegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij werken met de beste merken zoals Terras & Trends, MBI, Redsun, Marlux en Schellevis. Populaire betontegels waar veel mensen voor kiezen zijn de OudHollandse tegels van Schellevis of de Geostenen van MBI. Ook de Smartton serie van Redsun is zeker de moeite waar om te bekijken. Op de website van Terras & Trends vindt u het complete assortiment dat wij voeren. Wij zijn exclusief Terras & Trends dealer.

Terras & Trends

Allemagne Bruin Gevlamd

MBI Houtlook

GeoCeramica Timber

Marlux

Design Caliza

Schellevis

OudHollandse tegels

Contact

De Vries
Torenlaan 38, 7559 PJ Hengelo
T: 074-2776079
F: 074-2776905
E: info@devrieshengelo.nl

Openingstijden
Maandag 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 08.00 – 17.00 uur
Donderdag 08.00 – 20.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag 08.00 – 16.00 uur

Laat dit veld blanco

De gegevens die je via bovenstaand formulier achterlaat worden alleen gebruikt om op uw vraag en/of opmerking te antwoorden en worden verder niet opgeslagen.